10.07.2017, 17:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.07.2017, 18:01 uživatelem Cocodrillo. Edited 1 time in total.)
Z Pinkameny mi vznikla emo Pinkie, tak jsem nakreslila i jednu legit Pinkamenu. Bohužel moje pastelky jsou asi moc posh na to, aby měly normální růžovou, a tak má Pinks díky míchání 4 různých pastelek barvu, jak kdyby ji někdo zmlátil. Taky má tělo dlouhý jak žížala a určitě se najdou další faily . Fakt mě nebaví vybarvovat velký plochy, a tak je druhej obrázek kreslenej jen černou pastelkou. Fotka není doostřená, snažila jsem se ji udělat rychle, protože u nás zrovna začaly padat kroupy jak prase a musela jsem samozřejmě s bratrem jít v nich běhat. A teď díky bouřce je celkem zataženo, jak bude lepší světlo, nahradím lepší fotkou.
Zjistila jsem, že tablet jsem nechala na bytě v Brně, a tak jsem nemohla nic kreslit digitálně. Každopádně zítra tam jedu, takže by tu mohlo brzy něco objevit.
OT:
Zjistila jsem, že tablet jsem nechala na bytě v Brně, a tak jsem nemohla nic kreslit digitálně. Každopádně zítra tam jedu, takže by tu mohlo brzy něco objevit.
OT:
Ta, která barví břízy.