24.07.2017, 18:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.07.2017, 19:38 uživatelem Raeleg. Edited 2 times in total.)
(24.07.2017, 17:19)Melgarh Napsal(a): Pekne kousky! Ta zarive zluta barva na hrive je dodatecny potisk nebo tez natistena kvalitne do vinylu? (Jamis ma Cadence co ma par kousku domalovano a praskaji/loupou se)
Jak je vlastne skladujes - nafoukle ci nekde uskladnene mimo svetlo?
A nejedes nahodou na Czequestrii? :p
Tak s farbou chvala bohu nemam az taky problem a vsetko je pekne natlacene ale viem o com hovoris ,prvy model (Cadence) co som mal od nich som musel nahradit inym lebo ta farba bola uplne .... ( Ps co ma Jamis Cadance , nema nahodou 2 metre a domalovany nahrdelnik ? , jednu Cadance mi vyrobili moc velku a predal som ju kamaratovi do Prahy este nevybalenu , ci nahodou to neni ona
No a ver ci never ale mam ich nejako natlacene vcetne mna v jednej miestnosti (6 naf ponikov) takze zatial ziadneho som nemusel sfuknut ( ak neratam Pinkie Pie airwalker ) Ukazka ze sa to da:
No a na Czequestriu sa nechystam , ciastocne som v praci a ciastocne by to nemusela farba prezit pri transporte tam ( a potreboval by som na prepravu vsetkych auto )