07.09.2017, 22:16
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.09.2017, 22:32 uživatelem SecreterceS. Edited 1 time in total.)
Nejnovější zprávy dost pozdě podle komiksu The Property Of Hate.
Kartáčník: řemeslník tvořící štětce, kartáče atd. Zaměstnání, které vyhynulo. Ale nyní znovu ožívá s pomocí jednoho zapadlého městečka, kde musíte dávat pozor na anděly, knihovnice a modře označené helikoptéry.
Brzy budou následovat všechna témata, která jsem promeškala. Udeřila retardovaná múza a já se nad ní slitovala a teď se mě nechce pustit.
EDIT: Přemohla jsem svoji múzu a rozhodla se že dopisovat dvanáct drabblů by mě mohlo zabít, takže radši odteď budu zase psát včas a ne s měsíčním zpožděním.
Kartáčník: řemeslník tvořící štětce, kartáče atd. Zaměstnání, které vyhynulo. Ale nyní znovu ožívá s pomocí jednoho zapadlého městečka, kde musíte dávat pozor na anděly, knihovnice a modře označené helikoptéry.
Brzy budou následovat všechna témata, která jsem promeškala. Udeřila retardovaná múza a já se nad ní slitovala a teď se mě nechce pustit.
EDIT: Přemohla jsem svoji múzu a rozhodla se že dopisovat dvanáct drabblů by mě mohlo zabít, takže radši odteď budu zase psát včas a ne s měsíčním zpožděním.
Laughter is not the opposite of sadness.
Happiness is the opposite of sadness, all right?
Laughter is a reaction. It’s free to exist in both.
– Daniel Sloss
Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa.
Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života.
Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
Happiness is the opposite of sadness, all right?
Laughter is a reaction. It’s free to exist in both.
– Daniel Sloss
Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa.
Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života.
Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.