08.11.2017, 09:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.02.2018, 22:21 uživatelem Atakke. Edited 1 time in total.)
Vypadá to, že budu muset s remixy nadobro skoncovat, protože řešit pokaždé copyright prostě nechci :/.
Chci zpátky starý YouTube, kde nikdo Copyright neřešil
.
Já sám jsem zastáncem Creative Commons.
Ten remix tam nechám a doufám, že nikdo s tím nebude mít takový problém, že by poslal DMCA. Dělám to všechno jen pro radost (jak svoji, tak i radost ostatních). Nic na tom nevydělám, tak doufám, že to snad nebude takový problém...
Ještě jeden rychlý fakt:
Teď nejspíš nějakou dobu nevyjde žádná písnička, protože teď pracuju na jednom dost odlišném projektu, který nemá s hudbou nic společného.
Chci zpátky starý YouTube, kde nikdo Copyright neřešil

Já sám jsem zastáncem Creative Commons.
Ten remix tam nechám a doufám, že nikdo s tím nebude mít takový problém, že by poslal DMCA. Dělám to všechno jen pro radost (jak svoji, tak i radost ostatních). Nic na tom nevydělám, tak doufám, že to snad nebude takový problém...
Ještě jeden rychlý fakt:
Teď nejspíš nějakou dobu nevyjde žádná písnička, protože teď pracuju na jednom dost odlišném projektu, který nemá s hudbou nic společného.
You are loved!
YouTube
Moje hudební vlákno
SoundCloud archiv
Discord: atakke
Moc sem nechodím, ale na Discordu vždy odpovím
"Music is everybody's possession. It's only publishers who think that people own it." - John Lennon
YouTube
Moje hudební vlákno
SoundCloud archiv
Discord: atakke
Moc sem nechodím, ale na Discordu vždy odpovím

"Music is everybody's possession. It's only publishers who think that people own it." - John Lennon