20.12.2017, 10:41
Na Androidu se reklama (pouze) na nákup ve hře občas objeví (obvykle při startu hry a pak max 1x, což je v pohodě), ale není to video a není fullscreen. Drahá polovička měla s updatem na iOS taky problém a co jsem viděl ty reklamy, tak jsou dost otravný. Reklamy za gemy mi přijdou stejný (stejně se na ně nedívám když běžej).
Ty hvězdy a shopy jsou imho jen vánoční akce, která zase zmizí. Herním systémem to zahýbalo dost, ale jen pro pokročilé hráče, co mají nasysleny velké částky bitů a nevědí dlouhodobě co s nimi (pár miliónů jsem v tom levlení utopil).
Ty hvězdy a shopy jsou imho jen vánoční akce, která zase zmizí. Herním systémem to zahýbalo dost, ale jen pro pokročilé hráče, co mají nasysleny velké částky bitů a nevědí dlouhodobě co s nimi (pár miliónů jsem v tom levlení utopil).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive