20.12.2017, 11:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.12.2017, 11:10 uživatelem jensy007. Edited 1 time in total.)
Nevím, mně se žádné reklamy nezobrazují. Jen ty 'chtěné' za gemy (2 denně), které si sám pustím a občas nějaká dodatečná po dokončení questu, kterou si ale opět sám pustím...
(Herní nabídky, kdy si mohu něco do hry koupit za reálné peníze, se mi zobrazují, ale to nepovažuji za reklamu.)
Pokud ty hvězdy jsou vánoční akce, tak doufám, že toho stihnu patřičně využít. Bitů mám hromadu a teď kromě levlení poníků nevím co s nimi. Horší to je časově, tímto zrychleným způsobem jsem zatím vylepšil poníky, které posílám na úkoly, a vzalo mi to cca 2-3 hodiny čistého času. A spousta dalších poníků čeká...
Jamisi, nevíš náhodou, kdy přesně (alespoň den) tato akce končí?
(Herní nabídky, kdy si mohu něco do hry koupit za reálné peníze, se mi zobrazují, ale to nepovažuji za reklamu.)
Pokud ty hvězdy jsou vánoční akce, tak doufám, že toho stihnu patřičně využít. Bitů mám hromadu a teď kromě levlení poníků nevím co s nimi. Horší to je časově, tímto zrychleným způsobem jsem zatím vylepšil poníky, které posílám na úkoly, a vzalo mi to cca 2-3 hodiny čistého času. A spousta dalších poníků čeká...
Jamisi, nevíš náhodou, kdy přesně (alespoň den) tato akce končí?
(11.12.2017, 14:08)Jamis Napsal(a): btw. taky se vám začal v Everfree forest spawnovat bordel ve velkém? Zásoby elementů přijdou docela vhod.Jop, ale alespoň mohu získat za odstranění bordelu pár gemů. Podobně jako v Crystal Empire...
Nejčastěji mě můžeš potkat tady:
1. Scuky v Brně
2. Olomócky sčoche
3. Ponyhoof
Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game
1. Scuky v Brně
2. Olomócky sčoche
3. Ponyhoof
Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game