12.01.2018, 05:19
Jita32: Souhlasím s tebou, díly z prvních třech sezón jsem viděl nesčetněkrát a pořád jsou pro mě zábavné a skvělé. Po třetí sérii se seriál začal ubírat jinam a kvalita šla dle mého dolů, na díly z novějších řad se dívám většinou jen jednou, ze zvyku a zvědavosti.
Jsem jediný, koho většina nových dílů s CMC nudí? Zlaté časy, kdy (byť neustále dokola) řešili problémy ohledně získání cutiemarks a sporů s Diamond Tiarou. To samé s Mane 6. Dějové linky všech jsou více méně uzavřené, tak se to scénáristé zoufale snaží zaplácat Poochie Glimmer a dalšími postavami (povětšinou novými, kterých už je takový přehršel, že v tom člověk ztrácí přehled).
Dokonce i písničky jdou od desíti k pěti, už ani nečekám, že se objeví nějaká, která by se alespoň vyrovnala Winter Wrap up či Smile song.
No a to ani nemluvím, co za zvěrstva chtějí udělat s Applejack v Gen 5...
Jsem jediný, koho většina nových dílů s CMC nudí? Zlaté časy, kdy (byť neustále dokola) řešili problémy ohledně získání cutiemarks a sporů s Diamond Tiarou. To samé s Mane 6. Dějové linky všech jsou více méně uzavřené, tak se to scénáristé zoufale snaží zaplácat Poochie Glimmer a dalšími postavami (povětšinou novými, kterých už je takový přehršel, že v tom člověk ztrácí přehled).
Dokonce i písničky jdou od desíti k pěti, už ani nečekám, že se objeví nějaká, která by se alespoň vyrovnala Winter Wrap up či Smile song.
No a to ani nemluvím, co za zvěrstva chtějí udělat s Applejack v Gen 5...
"Don't cry because it's over, smile because it happened."
"Kdo tě jednou v srdci měl, ten nezapomene, i kdyby chtěl..."