15.02.2018, 15:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.02.2018, 15:25 uživatelem Martin. Edited 1 time in total.)
Přísný? heh?
No, asi budu muset zapracovat víc na stylu sebechvály, aby to bylo lépe poznat 
V tomto případě to bylo možná i víc pixelů (musel bych si doma někde vyhrabat pracovní skeč), nicméně znám lidi, co dělají rovnou právě třeba ten pixel art (a to dost komplexní, třeba krajiny) a to je pro mne vyšší inspirační level umění.
Tak na tracing cizích obrázků/vektorů bych teď nebyl už moc hrdý, ale pravda, takhle jsem "podváděl" i když jsem maloval animaci Twilight (jako podklad jsem měl model ze svého programu).
Tu výmluvu o natočených křídlech v prostoru jsem měl připravenou
Asi bych si na ně také měl vymyslet nějakou berličku.
Díky za pochvalu, četl jsem..
No, asi budu muset zapracovat víc na stylu sebechvály, aby to bylo lépe poznat 
V tomto případě to bylo možná i víc pixelů (musel bych si doma někde vyhrabat pracovní skeč), nicméně znám lidi, co dělají rovnou právě třeba ten pixel art (a to dost komplexní, třeba krajiny) a to je pro mne vyšší inspirační level umění.
Tak na tracing cizích obrázků/vektorů bych teď nebyl už moc hrdý, ale pravda, takhle jsem "podváděl" i když jsem maloval animaci Twilight (jako podklad jsem měl model ze svého programu).
Tu výmluvu o natočených křídlech v prostoru jsem měl připravenou
Asi bych si na ně také měl vymyslet nějakou berličku.Díky za pochvalu, četl jsem..