03.11.2012, 16:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.11.2012, 16:45 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
Měli tam toho ještě víc než minule. Z toho polovina byla 3. řada a zbytek 5. řada. Sleva 1 + 1 pořád platí. Odnes sem si 10 poníků a proškolil jednu prodavačku, která si těch blindbagů prej koupila asi 50 (pro děti?). Dostal sem ještě slevovej kupón na 100 Kč při nákupu nad 500 Kč (16. 11. – 24. 12. 2012). Dáme dohromady nějakej větší nákup? Případně bych kupón zkusil směnit za peníze s nějakým nakupujícím.
Poptávanej seznam figurek poníků vyskytujících se v MLP FiM sem dal dohromady tady. Jiný figurky si kupovat nechci, takže mi jich zbývá sehnat asi 10 (bez těch s jiným CM, možná ještě něco objevím v 1. řadě), když nepočítám 6. řadu.
EDIT: Sleva by měla platit jen na dvojice blindbagů ze stejný řady, co sem tak během zuřivýho vybírání zaslech. Naštěstí mi to ale akorát vyšlo, takže info nemůžu potvrdit.
Poptávanej seznam figurek poníků vyskytujících se v MLP FiM sem dal dohromady tady. Jiný figurky si kupovat nechci, takže mi jich zbývá sehnat asi 10 (bez těch s jiným CM, možná ještě něco objevím v 1. řadě), když nepočítám 6. řadu.
EDIT: Sleva by měla platit jen na dvojice blindbagů ze stejný řady, co sem tak během zuřivýho vybírání zaslech. Naštěstí mi to ale akorát vyšlo, takže info nemůžu potvrdit.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora