29.06.2018, 12:26
pusty ostrov - mysleno neobydleny proste si predstav klasicky tropicky ostrov. po obvodu plaze a ve vnitrozemi dzungle. rostlin je tam hodne ale krome kokosu a bananu zadne neznas a nevis jestli by ses neotravil. Takze ti zbyva neco ulovit, v dzungli nebo v oceanu ( anebo jak pises hledat treba vejce - ptaci nebo zelvi atd...)...tak ja bych se snazil zachranit rodinu, ale abych ji uzivil, musel bych taky jist, abych mel energii na lov atd...ale nejakou takovou sophiinu volbu jako jestli dam najist sve holce nebo diteti si moc dobre nedokazu predstavit co bych udelal...hlavne bych se snazil, aby k nicemu takovemu nedoslo
(PS OT magie: no v te knizce co sem o ni psal tak ti magove tomu jednomu neveri, ze umi kouzlit a jeho to nastve, tak se s nima vsadi, ze predvede kouzlo chces se taky vsadit? jinak ja mam rad krome jineho definici magie jako schopnosti ovlivnit svou vuli realitu. Takze necekej duhove jiskreni )
(PS OT magie: no v te knizce co sem o ni psal tak ti magove tomu jednomu neveri, ze umi kouzlit a jeho to nastve, tak se s nima vsadi, ze predvede kouzlo chces se taky vsadit? jinak ja mam rad krome jineho definici magie jako schopnosti ovlivnit svou vuli realitu. Takze necekej duhove jiskreni )
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate