29.06.2018, 14:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.06.2018, 14:35 uživatelem Mácaman. Edited 1 time in total.)
no Martine, s pristupem nejim maso, houby, morske plody....co teda jis vlastne? ne delam si srandu samozrejme, to jsi troche jak moje pritelkyne, ze ktere si obcas delam srandu ze ji jen cinske nudle a kfc
no proste se zamyslim nad tim, jestli sme jako civiizace troche nezdegenerovali - dnes kluci nemusi na vojnu, nemusi si jidlo vypestovat, ulovit...je otazka jestli by si bzli schopni postavit nejake obydli jen s pouzitim zakladnich nastroju...aby nam tyhle dovednosti jendou nechybely...
ale jo jasne ze je to trochu metafora ta knizka
no ja se snazim vychovavat sceru "normalne", tj tak jak sem byl vychovavanej ja...je ji 6 a jasne uz pari Minecraft ale taky umi rozdelat ohen a vi jake plody v lese zbirat a zvirata nezna jen z obrazku atd...
no proste se zamyslim nad tim, jestli sme jako civiizace troche nezdegenerovali - dnes kluci nemusi na vojnu, nemusi si jidlo vypestovat, ulovit...je otazka jestli by si bzli schopni postavit nejake obydli jen s pouzitim zakladnich nastroju...aby nam tyhle dovednosti jendou nechybely...
ale jo jasne ze je to trochu metafora ta knizka
no ja se snazim vychovavat sceru "normalne", tj tak jak sem byl vychovavanej ja...je ji 6 a jasne uz pari Minecraft ale taky umi rozdelat ohen a vi jake plody v lese zbirat a zvirata nezna jen z obrazku atd...
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate