03.07.2018, 13:38
jj ale on si posledni dobou protireci ve vic vecech malicko. a nebo ma takove jako clanky...treba o volbach, ze jako vetsina hlasovala pro zemana, protoze jsou to nevzdelani volici = hloupi = blbci....ja jako bych si tohle nedovolil napsat, ze je nekdo blbec protoze je treba jen vyuceny...ja nevim proc ho nema rad...jako ze je Zeman hrozne nerepreznatativni a buran a tahne nas k rusku...tohle sou argumenty co casto slycham od "prazske kavarany" ale co to znamena? ja sem treba zemana volil, protoze proste mi nikdo z tech ostatnich neprisel lepsi....ve volbach do PS sem volil zas piraty...s obema volbama sem zatim spokojenej ale vsim sem si ze JXD proste na stara kolena zacal byt takovy agresivne/konfrontacni...on treba natocil minireportaz ze pred jeho domem naka holka vencila psa a nesebrala to po nem...a on na ni vlitnul a tocil to na telefon a zacal ji nadavat co to jako ma byt...jako taky me chyta amok kdyz vyjdu pred dum a slapnu do toho ale na nem je proste videt jak si to uziva
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate