26.07.2018, 22:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.07.2018, 22:12 uživatelem Najlvin. Edited 1 time in total.)
Včera jsem shodou okolností narazil na tuhle hru prostřednictvím záznamu z přednášky. Moc tomu projektu fandím, protože hra podobného žánru tu strašně chybí. A teď nemyslím jen čistě poníkovský svět, ale celkově hry, kde v hlavních rolích vystupují zvířecí postavy. Mým snem vždy bylo vytvořit hru s vážně braným příběhem, kde by se hrálo za nějaké zvíře obdařené lidskými vlastnostmi. Ne přímo polidštěné, ale prostě jako je tomu v mnoha animovaných filmech. Je strašná škoda, že takových her je úplné minimum. Myslím si, že je to nemalá díra na trhu a potenciál tu tak pro takové hry rozhodně je. Ale z mně nepochopitelného důvodu se do toho žadnému většímu studiu nechce...
Tohle vypadá opravdu parádně, jak vizuálně, tak i poslechově. A nejvíc se mi líbí ten styl vyprávění. Doufám, že to autoři zdárně dotáhnou až do konce. Nebudou to mít snadné, ale snad se někdy dočkáme
Tohle vypadá opravdu parádně, jak vizuálně, tak i poslechově. A nejvíc se mi líbí ten styl vyprávění. Doufám, že to autoři zdárně dotáhnou až do konce. Nebudou to mít snadné, ale snad se někdy dočkáme