03.11.2012, 23:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.11.2012, 23:20 uživatelem CutePenguin. Edited 2 times in total.)
(03.11.2012, 22:53)RadlanJay Napsal(a): Hmmm mě tak napadá, proč by vám vadilo, že by Twilight měla křídla?Tak já tě asi překvapím. AJ je moje nejoblenější postava z mane 6.
Teda, odsoudit někoho jen proto, že má možnost mít velké plus, je vcelku povrchní, nemyslíte? Já osobně bych miloval Twilight i kdyby se z ní stal earth pony. To opravdu musí mít postava nějakou superschopnost, aby si získala pozornost?
Už je mi jasné, proč je AJ tak neoblíbená....
Nejde o to, jestli má nějakou superschopnost nebo ne. Jde o to, že by to mne už nebyla ta twilight, kterou znám a mám rád!
(03.11.2012, 23:03)Tails Napsal(a): Naopak, tady je ta superschopnost na škodu, jak řikám, méně je někdy více. Navíc je to k ničemu a akorát by jí to povyšovalo nad zbytek mane 6, což se mi nelíbí. A já mám Applejack rád, rozhodně je mi sympatičtější, než kdyby někdo měl pro nic za nic roh i křídla najednou. Mane 6 je super taková jaká je a jakákoliv razantní změna by to zkazila.Amen