17.04.2019, 20:59
(17.04.2019, 19:37)Cocodrillo Napsal(a): vzdyt se proboha vsichni tam divaji na serial o barevnych konich.
Což je přesně to, co nás spojuje - jen to, že se díváme na stejný seriál. O těch, kteří tak činí, už to dneska nic dalšího nevypovídá.
(17.04.2019, 20:11)Barpy Napsal(a):(17.04.2019, 19:37)Cocodrillo Napsal(a): Co mne osobne vadi je tvrzeni, ze lidi na discord serveru sou nejaky bezohledni edgelords.
Taky. :c Ten discord server je dle mě nejvíc friendly/happy/supporting místo co jsem kdy na internetu našel, to jsem si před tím prošel celkem dost komunit.
Při vší úctě Barpy, asi jsi hledal dost málo

tl;dr: komu se tam líbí, budiž mu to přáno. Komu se tam nelíbí, tak se prostě poohlédne po jiném místě / jiných lidech, byť to může být z osobního hlediska těžké rozhodnutí, ale ta zkušenost se časem velmi cení.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive