03.06.2019, 22:20
(03.06.2019, 21:09)Wrench Napsal(a): To jsem sice četl, ale pořád jsem si nebyl jistý jestli i já jako pleb tam můžu tahat workshop
Nechci být netaktní, ale zkus zapracovat na dovednosti "chápání psaného textu" - bez toho se dál moc nedostaneš:
(22.05.2019, 18:07)Jamis Napsal(a): A pro samotnou Celestii: nemusíte být “slavní”! Pokud chcete uspořádat panel, hudební vystoupení nebo workshop pro ostatní fanoušky Czequestrie, neváhejte a přihlaste se do Aktivní účasti a vystoupení na Czequestrii 2019!
Přihlásit se může kdokoliv - pokud to nebude vhodné (Czequestrie není náhrada za FF), nebo bude po termínu, tak to prostě zařazeno nebude. Tečka. Konkrétní podmínky (jako např. že to celé musí být v angličtině) jsou uvedeny na zmíněné stránce.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive