05.11.2012, 14:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.11.2012, 14:39 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
díky za... pochvalu? pokud to lze tak nazvat klidně vaši/tvoji, jak budeš chtít Klidně kritizuj dál.. bez tvojí kritiky bych se stejně moc daleko nepohl Takže za ni děkuji. Už teď pracuji na celém těle.. a matka mi řekla, že má hlavu jak prase a strčila mi před nos hračku My Little Pony G3 (spíš fake).. takže teď předělávám půl hlavy (prostě poníkovi nikdy nejsou vidět 2 oči naráz.. a ze předu jen mírně).. budu asi do budoucna spíš kreslit něco jako G3 (tohle je už takový nástřel).. včetně čumáku.. koně ani poníci nemají kulaté lidské ploché hlavy Jako, ty vyjmenované chyby jsou spíš detaily v mé hlavě, ale nějak mi tam nesedí.. Ucho je menší, ale v reálu to tak je, nekreslíme lamy (už chápu, proč kluci říkali FIM poníkům srnky ), takže možná s tím něco udělám, možná ne Jo, hříva byl jen takový pokus, co mne zrovna napadlo, a je to i celkem slušné, takže to zkusím ještě zdokonalit.. než mne napadne zase něco jiného No, ty oči, právě Jsem se kroutil před zrcadlem dobrou 1/4 hodinku, a pak mi došlo, jaká to je blbost Řasy možná vypadají divně, ale jsou i celkem správné, a zase tak moc nebijí do očí jako mé starší pokusy, kde byly černé a tučné.. ale asi to nebude ještě definitivní verze, to slibuji
EDIT: k té fotce.. proč? Snad tam nevypadám až tak vznešeně/staře/dementně? (kdykoliv se někde vidím na fotce, tak si vždycky vzpomenu na televizní kurz slušného chování: rozepnout si horní knoflík u košile je to nejhorší, čím se můžete ve společnosti provinit!... uf, tak to jsem rád.. já totiž pobl.l servírku... )
EDIT: k té fotce.. proč? Snad tam nevypadám až tak vznešeně/staře/dementně? (kdykoliv se někde vidím na fotce, tak si vždycky vzpomenu na televizní kurz slušného chování: rozepnout si horní knoflík u košile je to nejhorší, čím se můžete ve společnosti provinit!... uf, tak to jsem rád.. já totiž pobl.l servírku... )