16.10.2019, 23:31
Čus poníci, já jsem dostal taky strašnou chuť něco napsat. Bude to fatk velký a bude tam velkej děj. Problém je, že to bude mít přes 5 000 slov. Já jen že jsem se s tím celkem nadřel a je to můj první literární projekt. Chci, aby to bylo dobrý. Nechtěl bych být za to diskvalifikovanej. Tak dlouho jsem na tom dřel až jsem udělal 6500 slov a teprve teď tam bude závěr. Samozřejmě to zkrátím, ale i tak. Nešlo by to navýšit na 6 000? To je asi troufalá otázka ale i tak to zkusím. Děj sázím hlavně na příběh, napětí a dobrodružství. Bude to něco jako Indiana Jones nebo Daring Do, bude tam hodně záhad a historie. Do 5 000 slov se ale prostě nevejdu. Pokud to nebude možný, tak i tak to dokončím. Chci se s tím předvíst. Během tohoto týdne to budu mít hotový a do konce listopadu mám dost času na ilustrace. Díky moc a přeji všem hodně štěstí, inspirace a představivosti. Strašně se těším na to, co napíšete vy. Přeji znovu všem hodně, hodně štěstí
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle