05.11.2012, 21:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.11.2012, 21:05 uživatelem Tails. Edited 1 time in total.)
Taky jsem nad tím včera přemejšlel a došel jsem k tomu, že by měl existovat i nějakej alicorn gen, protože když jsou 4 rasy, tak by taky měly bejt 4 geny. Počítal jsem s tím, že alicorn může mít jakýkoliv pohlaví a vymyslel jsem to tak, že by alicorni byli:
UU PP ee AA
UU PP ee Aa
Jenže mi tam pořád vycházelo, že tahle kombinace by se dala dostat, i kdyby žádnej z rodičů nebyl alicorn. Ono je to vůbec takový záhadný, pořád nevíme, jestli existujou alicorni obojího pohlaví (což by bylo logický, ale nemáme důkaz), a nebo, jestli alicorn může bejt jenom klisna.
A stejně ta genetika v EQ může fungovat jak chce, tohle jsou jenom teorie. Sice dobře propracovaný, ale ten výskyt alicornů je pořád záhada.
Hezky napsáno. Myslím, že to srovnávání seriálu a reality sem patří, protože ten seriál je především o přátelství, a to funguje v EQ stejně jako u nás.
(05.11.2012, 20:03)MBite Napsal(a): V obrázku čo dal BorderKeeper sú tri chyby.
1) Lyra na oblaku nieje vďaka genetike ale skôr chyby pri tvorbe. Na oblakoch môžu stáť len a len pegasus.
Taky jsem si toho všimnul. Ale co třeba to kouzlo, díky kterýmu můžou jakýkoliv poníci chodit po oblacích?