27.01.2020, 17:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.01.2020, 17:56 uživatelem Jamis. Edited 2 times in total.)
Ten dokument je takový... zvláštně zpracovaný, ale určitě nabízí spoustu postřehů z historie MLP. Na bronies tam taky dojde, ale jen velmi krátce - mluví tam ACRacebest, je tam pár záběrů na bronies...
... no ale, že se tam taky mihneme už asi nepřekvapí, co i když vzhledem k tomu, kolik záběrů bronies na světě existuje, tak mě to docela udivuje. V našem případě jde o záběry z BronyDays v Paříži v roce 2013 (poslední noc v Paříži... heh)... stejná akce, kde tehdy natáčelo BBC.
Melgarh a já v čase 38:15
CreepyRiver v čase 38:21
... no ale, že se tam taky mihneme už asi nepřekvapí, co i když vzhledem k tomu, kolik záběrů bronies na světě existuje, tak mě to docela udivuje. V našem případě jde o záběry z BronyDays v Paříži v roce 2013 (poslední noc v Paříži... heh)... stejná akce, kde tehdy natáčelo BBC.
Melgarh a já v čase 38:15
CreepyRiver v čase 38:21
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive