13.08.2021, 13:43
Joey Small Owl: kde je Twilight? tak kdyz to vezmu podle technickeho pokroku, tak G4 je rekneme takova ppozdne viktorianska era (parni vlaky, vzducholode)...tady mas smartphony, televize, konzervy s fazolema, takze prakticky soucasnost...pokud by bylo podobne jako na Zemi, tak konec G4 a tenhle trailer deli tak 150 let, mozna vic....takze tolik k otazce kde je Twi, resp Mane6..
(jinak nechci jako nejak machrovat, ale v mem fanficu sem popsal budoucnost cca 30 - 40 let po G4 ,kdy mane 6 jeste ziji a je jim cca 40 - 50 let a je to tam podobne jako tady, Mane 6 sou neco jako legendy/napul pohadka, ty pribehy sou zname ale moc poniku uz neveri ze se to skutecne stalo. Popsal sem i vznik prumyslu a postupne niceni zivotniho prostredi atd...hergot ja se snad nabidnu Hasbru jako scenarista, takhle me vykradat ... )
(jinak nechci jako nejak machrovat, ale v mem fanficu sem popsal budoucnost cca 30 - 40 let po G4 ,kdy mane 6 jeste ziji a je jim cca 40 - 50 let a je to tam podobne jako tady, Mane 6 sou neco jako legendy/napul pohadka, ty pribehy sou zname ale moc poniku uz neveri ze se to skutecne stalo. Popsal sem i vznik prumyslu a postupne niceni zivotniho prostredi atd...hergot ja se snad nabidnu Hasbru jako scenarista, takhle me vykradat ... )
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Moje literární tvorba
Love and Tolerate