05.09.2021, 23:50
Hasbro disease... To už je jak Industrial disease (od Dire Straits) nebo Covid-19 disease (parodie na první jmenovanou píseň). No, k věci. Že na figurkách, plyšácích a kdovíčem je CM až na výjimky jen na jedné straně, mě samozřejmě docela s e, ale beru to jako fakt, že je to vyráběno pro děti a je to šito horkou jehlou - rozumějte aby ta výroba stála o pár korun míň. Ale že je to takhle ve filmu, to už je pořádná nehoráznost. Jasně, máme novou generaci a ta může mít úplně nová pravidla fungování, ale pokud vím, všechny generace měly CM na obou stranách. A hlavně se bojím toho, že animátoři nebudou schopni vždycky dodržet stranu, na které to má být. Vzpomeňte si na FiM, tam bylo animačních omylů až až, a myslím tím nejen na první pohled viditelné chyby, ale i chybné zrcadlení určitých věcí - typicky když má nějaká klisna styl její hřívy zrcadlově, než jak by ho měla mít. Jelikož jsem poníky kreslil a hledal jsem si obrázky jako předlohy, tak jsem často nevěděl, jak ty hřívy a ocasy mají být správně, protože v seriálu to prostě bylo často oběma styly, tedy přes zrcadlo.