27.09.2021, 11:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.09.2021, 11:26 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
Ty otázky, co zaplavujou některé komunikační kanály mi připomínají to, co jsem už tolikrát zažil u trekkies: vyjde nová generace seriálu a všichni se diví, že v "Generations" filmu (ten, co popisuje přechod mezi generacema) nejsou zodpovězeny všechny otázky předchozích sérií a filmů ale jo - asi to k tomu patří. Nu třeba se to dozvíme (a určitě by to bylo fajn), ale nemyslím, že si budou tvůrci scénáře nějak extra lámat hlavu s konzistencí kánonu. Ale třeba se pletu.
A možná to bude stejné jako v jedné nejmenované české hře
Nejvíc jsem zvědav, jak na film naváže seriál - hádám, že nějakým dvojdílem protože [spoiler: film působí dojmem poměrně uzavřeného příběhu, který funguje bez nutnosti znalosti předchozí generace a i bez nutnosti v příběhu pokračovat.]. Nechám se překvapit
A možná to bude stejné jako v jedné nejmenované české hře
Nejvíc jsem zvědav, jak na film naváže seriál - hádám, že nějakým dvojdílem protože [spoiler: film působí dojmem poměrně uzavřeného příběhu, který funguje bez nutnosti znalosti předchozí generace a i bez nutnosti v příběhu pokračovat.]. Nechám se překvapit
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive