19.05.2022, 16:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.05.2022, 17:00 uživatelem Tails. Edited 1 time in total.)
Takže vážení, nedávno v blízkosti mého dřívejšího bydliště měli koncert Rammsteini, které řadím mezi moje nejoblíbenější kapely. Tak jsem si uvědomil, že jsem od nich ještě nesyšel ani jejich předposlední album. Tak jsem si ho poslechl i s tím nejnovějším a z něj sem dávám jako ukázku titulní píseň. Jak zpíval i Jirka Schellinger, čas všem stejně měří, všem stejně ubývá... Album mě velice potěšilo, doporučuju i ostatním.
Další věc, která se mi fakt hodně líbí, je tohle. Písnička, která je postavená na legendárním hitu od Lynyrd Skynyrd a k tomu to i otevřeně přiznává.
PS: A ještě tuhle pecku, kterou nedávno někdo sdílel na FB. Sice jsem to neznal, ale chytlo mě to. Ten klip je super, má to docela hloubku... A ten obchod, já vím, že ty krámy ve světě prostě musí vypadat podobně, protože není co vymýšlet, ale mě to strašně připomíná Tesco na Zličíně, kam jsme dřív chodili s babičkou A jezdily tam tyhle Karosy od metra. Zlatý časy...
Další věc, která se mi fakt hodně líbí, je tohle. Písnička, která je postavená na legendárním hitu od Lynyrd Skynyrd a k tomu to i otevřeně přiznává.
PS: A ještě tuhle pecku, kterou nedávno někdo sdílel na FB. Sice jsem to neznal, ale chytlo mě to. Ten klip je super, má to docela hloubku... A ten obchod, já vím, že ty krámy ve světě prostě musí vypadat podobně, protože není co vymýšlet, ale mě to strašně připomíná Tesco na Zličíně, kam jsme dřív chodili s babičkou A jezdily tam tyhle Karosy od metra. Zlatý časy...