03.06.2024, 04:40
Nová Hra
Strike of Twilight
Ahojte všici. Ze srdce rád bych vás pozval na mojí třetí hru, kterou jsem již dokončil. Práce na této hře mi zabrala cca půl roku a rád bych se svou hrou podělil zde. Zde je něco málo o obsahu hry.
Hráč hraje za postavu Twilight Sparkle, která se ocitne v nesnázích k vůli praštěnosti Pinkie Pie. Rád bych pronesl že děj není zas tak důležitý.
Hráč ovládá svojí postavu pomocí A/D pro pohyb,
Space pro skok
Shift pro Úhyb
Enter pro útok zblízka
Ctrl pro střílení
I pro zobrazení inventáře
Q pro použití léčivého lektvaru (max 4 v zásobě)
E pro interakci
Novinkou kterou jsem chtěl obohatit hru je přidání vícero druhů projektilů, které hráč dokáže používat, vícero druhů nepřátel s rozdílným chováním a mnoho hádanek, jenž je vystaven hráč.
Hráč je především vybaven třemi rozdílnýmy projektily.
1. FireBall - 50% možnost že nepřítel obdrží 200% dmg z původního poškození (double damage)
1. FireBall - 50% možnost že nepřítel obdrží 200% dmg z původního poškození (double damage)
2. Ice Spear - Nepřítel se zpomalí a umožní hráči tak bezpečně útočit či utéct. Nepřítel zpomalí svůj útok i pohyb.
3. Electric Ball - Po zásahu do nepřítele se projektil odrazí a najde si nejbližší cíl. Dobré pro vícero nepřátel na místě.
Hráč také může použít zbraň na krátkou vzdálenost, přičemž výhodou tohoto útoku je větší poškození nepříteli a navíc za každý úspěšný zásah hráč obdrží část zdraví z nepřítele (tzv. LifeStealing).
Tímto bych ze srdce poděkoval za pozornost, za dočtení až sem či za zahrání mé hry. Pracoval jsem na ní půl roku a já budu moc rád pokud to někdo ocení. Pokud se ve hře objeví buggy, dejte mi vědět abych to mohl opravit.
Zde je odkaz ke stažení: https://small-owl.itch.io/strike-of-twilight-2
Hráč také může použít zbraň na krátkou vzdálenost, přičemž výhodou tohoto útoku je větší poškození nepříteli a navíc za každý úspěšný zásah hráč obdrží část zdraví z nepřítele (tzv. LifeStealing).
Tímto bych ze srdce poděkoval za pozornost, za dočtení až sem či za zahrání mé hry. Pracoval jsem na ní půl roku a já budu moc rád pokud to někdo ocení. Pokud se ve hře objeví buggy, dejte mi vědět abych to mohl opravit.
Zde je odkaz ke stažení: https://small-owl.itch.io/strike-of-twilight-2
Děkuji za pozornost.
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle