24.12.2024, 23:53
Krásné a Veselé svátky
Moc všem přeji krásné a veselé svátky. Děkuji všem kdo se zajímá o můj obsah, ať už herní či na youtube. Díky všem že jsme si společně zahrály Legends of Euestria, byla to neuvěřitelná sranda. Musíme to brzo zopáknout. Děkuji všem kteří mi dali chvilku svého času na zhlédnutí mích videí nebo hraní mích her.
Tento rok pro mě byl opravdu výzva, neboť jsem se snažil vytvořit hru a oslovit tak další fanoušky novým obsahem. Rád bych vytvořil online hru, kde si hráč může vybrat za jaký druh poníka bude hrát (pegas, jednorožec, zemní) a následně si bude moct vytvořit svojí vlastní postavu. To znamená určení pohlaví, vlasy, barva vlasů, barva pleti, atd. Každý z následujících druhů poníků by měl svoje charakteristické schopnosti (pegasové létají, jednorožci útočí vícero útoky či kouzly na dálku atd.) Rád bych také uplatnil již můj systém equipment pro změnu vzhledu co se týče zbroje atd. Rád bych tedy vytvořil online svět kde si lidé budou moct připojit, komunikovat a plnit společně úkoly. Jsou to jen zatím moje nějaké představy takže to nechci vydávat za oficiální budoucí obsah. Rád bych ale poznamenal že chci aby v další mojí hře měl hráč příležitost prozkoumávat prostředí a třeba najít tajné mise nebo plnit vedlejší úkoly, řešit puzzle či ničit tajné bosse. Takto by hráč získal bonusový předměty, které by měly vliv na bojoví systém ve hře.
Tohle jsou zatím moje myšlenky, na kterých pomalu pracuji. Děkuji tedy všem kteří se dočetli až sem.
Ještě jednou bych vám chtěl popřát krásné a klidné svátky. Na závěr tu mám jedno moje krátké videjko. Snad pobaví. Děkuji všem a uřžvejte
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle