07.01.2025, 22:07
(07.01.2025, 21:48)Žeryk Napsal(a): Já hraní po cyrka dvou letech obnovil, když jsem oživil svůj starý android ?
Přešel jsem na ios, kde mě nepříjemně překvapilo, že data nejdou synchronizovat mezi systémy.
Dá se přejít mezi jedním a druhým (akorát to chce napsat na podporu), ale hrát simultánně na obou systémech to nejspíš nepůjde.
Citace:Hraní mě pořád baví, mám už solidně našlapnuté města, výdělky i poníky. Naopak mě štvou čím dál tím víc agresivnější mikrotransakce, kdy už i obyčejné úkoly většinou končí tím, že si musím pořídit postavu za třeba 800 gems, což je klidně investice kolem litru. Na to, že to je v zásadě dětská hra jsou ty ceny nastaveny hodně vysoko. Měsíční eventy už nemám problém dojet do konce, spíš mám problém s těmi týdenními, kdy mě z vyherniho bloku o postavu většinou někdo vyšoupne těsně před koncem.
No řekl bych, že je to agresivně nastavené proto, že nechtějí přijít o dlouhodobé hráče, kteří jim reálně tu hru platí (znám lidi, co za to utratili tisíce euro) a kteří nový obsah pořád kupují. Pro běžné byť každodenní hráče se ty eventy dají i bez nákupu dalších postav, ale pak u toho člověk sedí skoro pořád.
Oproti dřívějšku přidali dost způsobů, jak pořídit postavy i jinak než za drahokamy, otázka pak je jejich využitelnost. Na druhou stranu se i drahokamy dají v pozdějších fázích hry získat daleko snáz než dřív (třeba skrze questy).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive