Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
G5 Film Nový začátek
Tak G5 je defakto přímé pokračování G4, tak bych to asi nebral úplně jako reference, spíš jako solidní napojení (například jak se v sérii Terminátor neustále objevuje doktor Silberman).

Myslím, že tenkrát to ale moc neocenili Pinkiesmile Co si pamatuji, tak v G4 ale měli smoothie defakto taky. Trixie měla ovesné nebo slaměné, nebo jak to přeložit, aby to dávalo smysl, a CMC měli zmrzlinový milkshake, který pily brčkem, což je v podstatě smoothie rovněž (resp. nevím, co měly za přísady, ale divil bych se, kdyby to nebylo ovoce, které jinak poníci používají skoro na vše).

Jo, je to trochu vtipné spíš z pohledu, že je to i svým způsobem nosný element G5, asi jako FIM mělo cupcakes Pinkiesmile Když jsi to zmínil, teď mi přije trochu divné, že smoothie nebylo ve FIM častěji. Přeci jen je to trend starý už 50 let. Nevím, nesleduji jaké trendy ve stravování má mladá generace po roce 2020, že se jí rozhodli tvůrci dát do G5 jako motto (možná kvůli propagaci zdravého životního stylu?), tak jestli to je opět v módě? Ale ničemu to ostatně nevadí (já smoothie teda sám nepiju; rozmixované ovoce si dávám jen když v obchodě narazím omylem na něco fakt kyselého, že se to jinak nedá jíst, takže mixér a hromada cukru to jistí Pinkiesmile Jinak je z mého pov lepší a rychlejší (méně čurbesu) sníst vše jak je ).

Díky za odkaz, projedu si ho. Seriál Tell Your Tales jsem viděl už před nějakou dobou. Něco si pamatuji, něco ne, ale asi nemá cenu se k němu vracet jen kvůli kontinunitě.. zatím se mi zdá, že Make Your Mark ani tak moc netrpí tím, že vynechávám díly z TYT, to spíš opačně, kdy díly v TYT působily trochu chaoticky, a daly se brát často jako taková komedie, co stojí sama o sobě. v MYM se ty věci neobjevují tak nějak z čista jasna (zatím). Ještě mě čeká Chapter 4 5 6, tak si alespoň osvěžím paměť o čem ty díly byly Pinkiesmile TYT je spíš asi takový doplněk k MYM. Obohatí ten 3D seriál, ale i bez něj funguje dobře, a vlastně se dá celkem koukat na samotný TYT i bez znalosti MYM, protože ty 5 minuté epizody jsou často uzavřené bez větších návazností.
DeviantArt & Home, Bronies galerie.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
G5 Film Nový začátek - od Dragonalicorn - 24.09.2021, 19:10
RE: G5 Film Nový začátek - od Martin - 06.01.2026, 13:53
RE: G5 Film Nový začátek - od Martin - 22.01.2026, 17:42
RE: G5 Film Nový začátek - od Jamis - 29.01.2026, 12:37
RE: G5 Film Nový začátek - od Martin - 29.01.2026, 15:33
RE: G5 Film Nový začátek - od Martin - 29.01.2026, 16:15

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)