Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fan animace a videa na super úrovni
(06.02.2026, 07:49)Mácaman Napsal(a): na netu koluji famy, ze pristi MLP film by mel byt "live action"

Snad to nebude něco v tomto stylu Pinkiesmile . Vždycky se rád nechám překvapit, ale u předělávek animovaných filmů do hraných mám obecně problém, pokud byla hlavní hrdinové zvířata.

Resp. čím realističtější animace, tím se víc a víc blížíme do bodu, kdy je to hnusné (proto třeba u robota s lidským vzhledem buď musíte zůstat u roztomilého "anime" vzhledu a nebo mít všechno perfektně - mezi tím není prostě prostor na "skoro dokonalost"). To byl jeden důvod, proč se mi nelíbila třeba Divočina. Proto hraný Lví král není zrovna oblíbený film v mých očích, i když původní film miluji (naopak předělávky lidských filmů, jako třeba Šípková Růženka nebo Kráska a Zvíře byly podle mne víc než super).

U poníků alespoň pro mě nejde jen o obsah, ale i formu. Sebe lepší příběh se špatně "konzumuje", pokud vás neustále odpuzuje vizual, a přitom propast mezi OK a děsem je často malá (viz. případ Ježka Sonica).

Myslím, že filmy jako MLP kterékoliv generace nebo i Spirit přitahují diváky i proto, že to nejsou 100% dokonalí koně a je to roztomilé a barevné. Ano, já jsem jeden z těch, co na anatomii dost často bazíruje, protože si jí prostě všímám (nevím jestli to je tím, že jsem vyrostl na G1, i když ta má taky velké rezervy a dost často, kromě prvního speciálu), ale nejspíš bude někde hranice, za kterou když se půjde, tak by takový film nezískal publikum (aby se vůbec zaplatil) - bez ohledu na případné další kvality.

Uvidíme, jestli a co přijde Pinkiesmile Podle mne úplně takto Live to nebude, protože je tu další aspekt, se kterým už bojovali tvůrci Spirita - koně nemají obočí a takže se hrozně blbě vyjadřují emoce.
DeviantArt & Home, Bronies galerie.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Fan animace a videa na super úrovni - od Host - 12.10.2012, 19:56
RE: Fan animace a videa na super úrovni - od Martin - 23.02.2026, 16:45

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)