Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bronies dokumenty - seznam, shrnutí, diskuze

2.5 hodiny dlouhé dílo (a přesto vynechalo Live show a o Waiting for Winter Wish Festival and Magic Shoes se také moc nemluvilo Pinkiesmile

Původně to vypadalo, že půjde jen o takový souhrn, o čem animované filmy a speciály v G3 jsou..

Takže pokud toužíte znát, o čem G3 je aniž byste se na celou museli dívat skoro půl dne v kuse ( https://www.youtube.com/watch?v=3aycVJtF...1gO6XAau2p ), protože tam zazní v podstatě všechno, a je tam zobrazena i většina těch lepších momentů.

Ale postupně se zmiňuje i propojení na G4 (případně porovnání), jsou tam i nějaké ty rozbory, tak jsem to zařadil spíš mezi dokumenty.

Video obsahuje dost F slov, ale zase pochybuji, že na něj budou koukat ty nejmenší české děti, protože z nějakého důvodu zde YouTube neposkytuje titulky.

Pro člověka, co zná G3 skrz na skrz, tam toho moc nového nebude - ale i tak to bylo pohodové, roztomilé a ukliďnující sledování - hodně mě překvapil tón prezentace. Totiž, tolik lásky, které bylo vloženo vůči G3 do tohoto videa, se snad neobjevilo od doby, kdy Narcis přestal koukat do zrcadla Pinkiesmile

Je to asi poprvé, co někoho z libovolného fandomu slyším mluvit s úctou o New Born Cuties.

A teď nevím, jestli mám jen blbou paměť a zapomněl jsem, a nebo jsem fakt doteď nevěděl, že existovaly dvě verze druhé epizody - jedna původní, příšerně primitivní s meme Sweetie Belle, a druhá předělená a opravená.

verze 2008: https://youtu.be/b2LCSzPcvrw
verze 2009: (opravené oči Sweetie Bell, doplněny pohyb úst): https://youtu.be/sgk64f2jQDA

@Laia92: Fun fact about italian dub: twinkle wish adventure is the only G3 show that was dubbed after G4, in 2014. So, Pinkie Pie and Rainbow Dash have their G4 voices. This is cute and a little weird at the same time, because RD in particular is a completely different character in G3.

Jako Češi to asi neoceníme, ale umím si představit, že by to byla docela sranda, kdyby třeba v USA dostal Twinkle Wish dabing už s dabéry z G4 Pinkiesmile většině postav by ten hlas asi seděl, kromě Rainbow Dash, to by právě bylo jak pěst na oko.

Občas docela pobaví si pročíst komentáře. Zdá se, že diváci spoustě postav (Minty, Thistle Whistle..) přiřadili nějakou mentální anomálii, jako Autismus, OCD, ADHD, Tourettův syndrom).

also the fact that G3, the “girliest” generation in mlp, has more respectful characters & had more compassion & friendship than in friendship is magic, because nearly ALL the ponies in G4 are literally ASSHOLES

No, jak kdy Pinkiesmile Ale většina Mane6 měla svůj moment.. Twilight se vyřádila na Flurry, Fluttershy na všech ostatních.. ale všichni jsme jen lidi, že jo?..

Je fakt, že ponice v G3 (alespoň do doby G3.5) snad ani nedokázaly pořádně lhát, natož aby měly nějaké zlé úmysly. To byla komunstická společnost (neplést s režimem*) už v takovém levelu, že by i Šmoulové zrudli závistí Rainbowlaugh

Rozdíl mezi společností a režimem, alespoň tak, jak jsem si tu definici osvojil, je v přítomnosti represivních složek - a ano, včetně demokracie, takže nežijeme ve společnosti, ale v režimu Ajsmug

(demokracie (a soukromé vlastnictví) je podmnožina totality a diktatury, tak jak jsou definované, vzato do důsledku)

DeviantArt & Home, Bronies galerie.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Bronies dokumenty - seznam, shrnutí, diskuze - od Martin - 11.03.2026, 14:40

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)