15.11.2012, 00:44
(13.11.2012, 15:06)Azuliana Napsal(a): Vzhledem k tomu, že mě obklopují "nenormální" lidi (fantazáci, geekové a tak)...
Takový lidi mě sice obklopujou taky, jenže bohužel minimálně 90 % z nich by to nepochopilo. Tak si to radši nechávám pro sebe. Ale zase to má svou výhodu, když si řikám "já mam poníky, vy máte houby".
(15.11.2012, 00:25)Melgarh Napsal(a): Jak rika pavuucek, je dobre si to nechat pro sebe a vychovat si okoli a pak eventuelne jim to lehce naznacit ale nijak to nikomu necpat, proste nekdo ma plakaty nahate LeeLah z Futuramy, a nekdo ma barevne poniky na stole
Přesně, já jako zvláštní člověk odlišující se snad ve všem od zbytku společnosti to velice dobře znám. Hodně věcí o sobě nerad řikám a když už, tak je řeknu jenom dobrejm kámošům, s kterejma se znám delší dobu. Dřív (před několika lety, když jsem ještě nebyl brony) jsem byl otevřenější, ale to se mi vymstilo, když jsem na internetu několika lidem, co se tvářili jako kámoši (neznám je IRL), řek nějaký věci o sobě, a oni to pak využili proti mě a udělali si ze mě srandu. Od tý doby už si dávám větší pozor na lidi a třikrát vážim, co vypustim z úst/klávesnice. Dřív jsem vůbec nebyl jako Fluttershy, ale ted jsem jí dost podobnej.