20.11.2012, 00:31
WARNING INCOMING OPINION:
No podľa mňa tie notebooky boli skôr sranda než nútená ponifikacia.
ZipDry: to vôbec nebolo ani len o trochu prehnané, skôr zábavné. Mňa to pobavilo, a pobavilo by ma to aj keby som nebol fanúšik.
Pravda, vnucovaním vzniknú len hatery, treba na to ísť pomaly a milo, a treba ich tolerovať ak to nechcú. Všetci ste popísali ten najlepší spôsob ako na to.
No podľa mňa tie notebooky boli skôr sranda než nútená ponifikacia.
ZipDry: to vôbec nebolo ani len o trochu prehnané, skôr zábavné. Mňa to pobavilo, a pobavilo by ma to aj keby som nebol fanúšik.
Darm Napsal(a):Ponyfikovaní spolužáci nebo ne, tohle chování „ponies everywhere“ mi připomíná jehovisty. A takovou publicitu fakt nepotřebujeme, defaultní reakc je okamžitý odpor. Poníky mám všude, ale necpu je všem lidem co potkám.Nieje to trochu prehnané porovnávať s jehovistami??? Obyčajné wallpapery na notebookoch sa nedá porovnať s chodením od dverí do dverí, otravovať ľudí blbosťami a strkať nohu do dverí len aby ich nemohli zavrieť. Ja som už často zažil keď mi niekto vnucoval niečo (napr. brat a jeho blbosti), ale vždy to bolo omnoho horším spôsobom.
Pravda, vnucovaním vzniknú len hatery, treba na to ísť pomaly a milo, a treba ich tolerovať ak to nechcú. Všetci ste popísali ten najlepší spôsob ako na to.
WhiteWind Napsal(a):Ono to můžete vidět ve hrách jak jsou Bronies ''špatní''. Bronies pouštějí MLP hudbu na non-bronies server, kde to nikoho nezajímáTrollovia, žiadny bronies, ich vôbec nebaví pozerať seriál, oni len chcú otravovať ľudí. A ľudia sú lenivý na to aby rozoznali rozdiel.