21.11.2012, 09:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.11.2012, 12:29 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
Nic proti.... [odlehčený tón] Zřejmě na to ještě nejsi dostatečně připravený.. povíme si to za 5 nebo 10 let Ne nadarmo je většina bronies rekrutovaná u kluků a to navíc ještě ve věku, kde ještě nemají (až na čestné výjimky) pevně daný názor, a i přes veškerou snahu převažuje snaha být cool (zde např. v rámci komunity.. jsme bronies, milujeme FIM, love and tolerate, k čertu s ostatními sériemi ). Jo, kdybys viděl všechny díly G1 a G3, tak budu brát tvůj názor velmi vážně, ale upřímně, kolik toho z předchozích generací znáš? [vážný tón] Je to samozřejmě tvůj názor a ten ti neberu
EDIT: Ale jistě, beru, že to prostě někomu na pohled nesedne, tak to dál už nezkoumá.. já také nemám rád pár seriálů, u kterých jsem z nedostatku času stihl jen pár dílů (popravdě u některých mi prostě vůbec nesedne styl, jako většina kusů na Cartoon Network, takže to ani nepokouším, ale třeba u Pound Puppies na to prostě není čas.. vypadá to na slušný seriál, zatím podle mne průměr, takový divný, ale zatím bez hlubšího názoru)..
EDIT2: Teď vidím, že jsi vlastně slečna.. no, to by možná mnohé vysvětlovalo.. no obecně ani mezi bronies není moc holek, a co tak vím, tak u starších generací to je ještě větší nepoměr.. nevím proč..
EDIT: Ale jistě, beru, že to prostě někomu na pohled nesedne, tak to dál už nezkoumá.. já také nemám rád pár seriálů, u kterých jsem z nedostatku času stihl jen pár dílů (popravdě u některých mi prostě vůbec nesedne styl, jako většina kusů na Cartoon Network, takže to ani nepokouším, ale třeba u Pound Puppies na to prostě není čas.. vypadá to na slušný seriál, zatím podle mne průměr, takový divný, ale zatím bez hlubšího názoru)..
EDIT2: Teď vidím, že jsi vlastně slečna.. no, to by možná mnohé vysvětlovalo.. no obecně ani mezi bronies není moc holek, a co tak vím, tak u starších generací to je ještě větší nepoměr.. nevím proč..