23.11.2012, 12:52
Trochu vám naruším debatu on topicem 
Tak jsem to dneska s Tales rozjel a... na začátku vyděsí tradičně odstrašující intro - písnička; poníci se v něm smějí jak krokodýli, mění výrazy jak tenhle chlápek a hlavně vypadají úplně jinak (čti mnohem hůře) než ve zbytku show (co se čumáku týče).
Avšak poté přichází velice příjemné překvapení
Animace, zvuková stránka i charaktery postav jsou kvalitně zpracované a hlavně ty příběhy zabaví (a taktéž nejsou předvídatelné, třeba vůbec jsem nečekal, že Stand by me skončí tak, jak skončilo
). Jsou takové oddechové, krátké, o životě a problémech školáčků, které možná i připomenou starší generaci přítomných časy dětství
Jediné, co víc bije do očí je.. jak bych to nazval... logika anatomie a doby?
Myslím tím držení a používání věcí, chození po dvou, moderní techniku a pod. Holt ti, co se rozplývali nad tím, že ve FiM mají herní automaty a jak poníci píšou pusou by se z toho asi zbláznili 
BTW: Okamžitě jsem si oblíbil Sweetheart (jak by ne, Fluttershy type
), škoda, že nemá blindbag figurku 

Tak jsem to dneska s Tales rozjel a... na začátku vyděsí tradičně odstrašující intro - písnička; poníci se v něm smějí jak krokodýli, mění výrazy jak tenhle chlápek a hlavně vypadají úplně jinak (čti mnohem hůře) než ve zbytku show (co se čumáku týče).
Avšak poté přichází velice příjemné překvapení

Jediné, co víc bije do očí je.. jak bych to nazval... logika anatomie a doby?

BTW: Okamžitě jsem si oblíbil Sweetheart (jak by ne, Fluttershy type