27.11.2012, 02:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.11.2012, 02:31 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
(27.11.2012, 01:31)DaveL Napsal(a): TL;DR
můj názor na její přidání-se k DT & SS vyvolalo ve mě pocit (znám i z IRL) že i když máte nějaký mínus (v tomto případě blankflank) tak to přebijete tím (a vyvoláte "respekt") když ukážete něco co ty šikanující zajímá více.. (tedy šikanovat CMC)..
DT a SS nešikanujou CMC kvůli tomu, že sou blank flank. Je to jen ideální záminka pro šikanu. Kdyby nebyli blank flank, tak si najdou něco jinýho (aneb kdo chce poníka bít, hůl si vždycky najde). Proto neměly problém spojit se s BS.
(27.11.2012, 01:55)Pajzl Napsal(a): To je jen jiný úhel pohledu. Rozdělilo se nám to tady na dva hlavní charakterové tábory. Hrubě nastíním důvody, neboť jejich přesný popis zná nejlépe každý sám. Ti z nás, kteří bránit sami sebe nedokázali, chápou, proč se tam stalo, co se stalo. A ti, kteří se bánit dokáží, nesouhlasí s tím, jak lehce z toho Babs vyvázla. Oba pohledy jsou výsledkem životních zkušeností a ani jeden není špatný, neboť je naší součástí.
Ani jeden není špatnej, dokud nedomyslíš důsledky a dopad na psychiku aktérů. Pak zjistíš, že jeden je lepší. Co myslíš, že by se stalo, kdyby plán CMC vyšel? Všichni by se akorát rozešli ve zlém. Já důvody druhý strany chápu, ale z tohodle důvodu s nimi nemůžu souhlasit. Jejich postoj je emotivní (a asi to platí i o části bronies z druhý strany barikády). Já se na to snažím koukat racionálně. Nebudu jim mít za zlý, když se zachovaj tak jak píšou, protože to je daný jejich povahou a zkušenosmi, ale nejsem si jistej, jestli se jim budou s odstupem času líbit důsledky toho co udělali.
Držel bych se zásad love and tolerate.
Brahmavihára – buddhistické L&T

„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora