29.11.2012, 21:22
Tak já jsem viděl celou novou BSG(tedy minisérii, 4. série, Razor, Plan), i když ke konci už to bylo spíš jen, abych věděl, jak to skončí. O Caprice vím jen něco málo, ale moc se mi do ní nechce, a ještě se časem chystám zkouknout pilot k Blood & Chrome.
Co se týče výběru postav Baltar/Adama/Roslin, tak mám asi nejradši Baltara, protože se chová nejvíc realisticky(aspoň z mého pohledu), tzn. že za každých okolností se snaží zachránit nejdřív vlastní zadek.
Ale celkově s postupem seriálu a odhalováním nových informací jsem se začal přiklánět spíš na stranu Cylonů, tedy kromě těch, co se chovali jako úplní magoři(nejzářnějším příkladem budiž Cavill).
A ohledně mých oblíbených Cylonů:
Kdo nemá slabost pro Šestku?
Ale jinak mě celkem bavili také Dvojka, Trojka a Čtyřka.
Co se týče výběru postav Baltar/Adama/Roslin, tak mám asi nejradši Baltara, protože se chová nejvíc realisticky(aspoň z mého pohledu), tzn. že za každých okolností se snaží zachránit nejdřív vlastní zadek.
Ale celkově s postupem seriálu a odhalováním nových informací jsem se začal přiklánět spíš na stranu Cylonů, tedy kromě těch, co se chovali jako úplní magoři(nejzářnějším příkladem budiž Cavill).
A ohledně mých oblíbených Cylonů:
(20.11.2012, 00:44)Azuliana Napsal(a): Laura Roslin (ráda za ni hraji v deskovce)
Spíš lidi, ale mám slabost pro Šestku
Kdo nemá slabost pro Šestku?
Ale jinak mě celkem bavili také Dvojka, Trojka a Čtyřka.
Nothing is true. Everything is permitted.