03.12.2012, 13:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.12.2012, 13:53 uživatelem eseona. Edited 8 times in total.)
Doufala jsem, že se bude jedna o vlákno o seriálech - a ono tohle. Film je pro mě takové hodně slabé B, až někam do Z Efekty hezký, ale jinak kde nic tu nic... Příběh a scénář - no, nebudu tu dělat flame war
Ze seriálů jsem viděla část Animated a ty jsem si zamilovala U filmu mě štve míra zaměření se na lidi. To, že Animated byl hlavně z pohledu robotů, bylo neskutečně osvěžující. Přičemž upravení slovníku jako "zachránil jsi mi obvody" (namísto život) etc. tomu hodně přidávalo. V tom mi trochu připomíná MLP - everypony atd.
některé transormers seriály na youtube + cz titulky
A ke spojení s Hasbro - Transformers (stejně jako poníci nebo GI Joe - vznikly původně k propagaci figurek od Hasbra
(vím, trochu jsi to naťukl, ale ať je to tu i pěkně po lopatě )
Ze seriálů jsem viděla část Animated a ty jsem si zamilovala U filmu mě štve míra zaměření se na lidi. To, že Animated byl hlavně z pohledu robotů, bylo neskutečně osvěžující. Přičemž upravení slovníku jako "zachránil jsi mi obvody" (namísto život) etc. tomu hodně přidávalo. V tom mi trochu připomíná MLP - everypony atd.
některé transormers seriály na youtube + cz titulky
A ke spojení s Hasbro - Transformers (stejně jako poníci nebo GI Joe - vznikly původně k propagaci figurek od Hasbra
(vím, trochu jsi to naťukl, ale ať je to tu i pěkně po lopatě )