05.12.2012, 02:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.12.2012, 05:24 uživatelem MidnightShadow. Edited 1 time in total.)
Dnes jsem neodolala a koupila si pastely. Jenom takove obycejne, za 4 libry. Znacka Farrel&Gold, 20 soft pastels. A hned je vyzkousela. Sice jsem byla jako prasatecko (pochopitelne), ale neuveritelne me to bavilo. Netusim, proc jsem je nevyzkousela uz driv.
Techniku musim samozrejme vychytat, stejne jako se naucit s nimi pracovat lepe.
Jako prvni pokusny objekt byl Firefly Silverflame, moje postava v RP pony life. Dokonce je i poznat
obrazek ma urcite spoustu chyb, ale na prvni pokus se mi to zda koukatelne.
(a omlouvam se za tu "ozranou" horni stranu papiru, blbe jsem ho vytrhla z bloku)
Timto dekuji Vlcimu kreslitku, ze jsem se diky ni odhodlala vyzkouset i neco jineho nez pastelky
Jako ze jsi se z nich valel pul hodiny smichy?
Ale dekuji
Kempa: A neboj, nezapomela jsem. Aspon mam moznost si vyzkouset, jak budou Lyra a Colgate vypadat v mem podani a nakreslene pastely
Techniku musim samozrejme vychytat, stejne jako se naucit s nimi pracovat lepe.
Jako prvni pokusny objekt byl Firefly Silverflame, moje postava v RP pony life. Dokonce je i poznat
obrazek ma urcite spoustu chyb, ale na prvni pokus se mi to zda koukatelne.
(a omlouvam se za tu "ozranou" horni stranu papiru, blbe jsem ho vytrhla z bloku)
Timto dekuji Vlcimu kreslitku, ze jsem se diky ni odhodlala vyzkouset i neco jineho nez pastelky
(25.11.2012, 17:38)Iliris Napsal(a): Musím říct, že tvoje obrázky mě naprosto odrovnaly
Jako ze jsi se z nich valel pul hodiny smichy?
Ale dekuji
Kempa: A neboj, nezapomela jsem. Aspon mam moznost si vyzkouset, jak budou Lyra a Colgate vypadat v mem podani a nakreslene pastely
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Nezadouci osoba.
hue hue hue