05.12.2012, 15:24
(05.12.2012, 11:19)Azuliana Napsal(a): Proč bys měl být zapšklý tradicionalista? Prostě se ti to nelíbí a máš k tomu své důvodyOn je to spíš názor mejch pařanskejch přátel, který hrajou každej měsíc nejakou novou hru a snažej se mě do toho zatáhnout, já si osobně myslim že mám akorát vyšší naroky nic víc.Co u mě vede u dvojky? Příběh (ať už je HoS, chci vědět, jak to bude dál!), rozvíjený i pomocí cutscenes. Možnost volby, na kterou stranu se zrovna přidáš (jsou tam dvě nebo tři místa, kde se rozhoduješ, jestli pomůžeš tomu nebo tomu). Grafika (nečekaně). A achievementy! (jo, jsem achi wh0re)
Jinak je to furt to samé RTS jako brood![]()
Eště PS: jsem spíš na single, takže argumenty ohledně multi přenechám jiným
Příběh Starcraftu mám taky rád, hlavně to jak si pořád vrážej kudlu do zad a překonávaj rasové předsudky.(je to svým spůsobem poučné,někdy se dá líp dohodnou s mimozemšťanem než s tvrdohlavym terranem

Možnost volby se my líbí, ale asi se to neprojeví jako alternativní konec. To by narušovalo příběh ne?
Grafika je pro mě na poslednim místě, pokud mě z toho zrovna nebolej oči.
A achievementy, těm sem nikdy moc nevěnoval pozornost.
Děkuji za názor.

______________________________________________________________________________________
Teď ješte potřebuju vedět jak je to s tim multi. Slyšel sem že rasy nejsou dostatečně vyrovnaný!
Četl ste někdo knihu?(ono jich je asi víc) Nevíte jaká je?