07.12.2012, 00:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.12.2012, 00:22 uživatelem Vlče. Edited 3 times in total.)
Konstruktivní kritika no budu se snažit... ale víceméně, se mi to líbí a to co tady napíšu bude jenom, jak by to asi udělalo Vlče, kdyby to mělo za úkol.
U Rarity (i když se očividně snažíš udělat jednoduché pozadí) mi přijde ta černá poněkud hodně tmavá a osobně bych volilo barvy jako je fialová/ modrá popř. nějaké světlejší na světla pro vyvolání dojmu nějakého přepychového interiéru.
Přijde mi že leden, unor, březen jsou poněkud slabší a jakoby se to pozadí a poníci hádali, kdo má být vidět víc a nepasují moc k sobě. Ale od dubna už takový pocit nemám
možná trochu u červnové Twilight u jejího černého obleku (oproti poměrně sytě barevnému okolí působí hodně vybledle)
Trochu mi tu nesedí ta nálada barev a i když je podzim hodně barevný, nesnažilo bych se to nacpat tak moc i do listopadu a řijna. Možná by to chtělo využít více třeba hnědou, nebo jinou trochu pochmurnější podzimní barvou.
Jinak úžasné a muselo to dát hodně práce (chápu, že to muselo být celkem těžké, s takovými ukoly jsem se již taky setkalo a nejspíše mě budou provázet už do konce života), myslím, že se ti dobře povedlo udržet tu jednotu a zároveň je každý list originální a zajímavý![Ajsmug Ajsmug](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/ajsmug.png)
Edit: teď jsem si všimlo na DA té konečné verze i s textem a bohužel... tohle podle mě není moc dobré. Pokud to má být kalendář na stěnu, tak by tímto uplně ztratil svou funkci. Protože jediné co bych z toho vyčetlo je počet dnů v měsíci. Navíc ani volba fontu a celková úprava není moc dobrá.
Nejspíše by to chtělo ještě jinak upravit a nechat jen obrázky a nápisy dát na bílé pozadí pod/nad/vedle obrázku, aby tam byla možnost si připsat nějaké poznámky a možná i barevně odlišit svátky a neděle.
U Rarity (i když se očividně snažíš udělat jednoduché pozadí) mi přijde ta černá poněkud hodně tmavá a osobně bych volilo barvy jako je fialová/ modrá popř. nějaké světlejší na světla pro vyvolání dojmu nějakého přepychového interiéru.
Přijde mi že leden, unor, březen jsou poněkud slabší a jakoby se to pozadí a poníci hádali, kdo má být vidět víc a nepasují moc k sobě. Ale od dubna už takový pocit nemám
![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
Trochu mi tu nesedí ta nálada barev a i když je podzim hodně barevný, nesnažilo bych se to nacpat tak moc i do listopadu a řijna. Možná by to chtělo využít více třeba hnědou, nebo jinou trochu pochmurnější podzimní barvou.
Jinak úžasné a muselo to dát hodně práce (chápu, že to muselo být celkem těžké, s takovými ukoly jsem se již taky setkalo a nejspíše mě budou provázet už do konce života), myslím, že se ti dobře povedlo udržet tu jednotu a zároveň je každý list originální a zajímavý
![Ajsmug Ajsmug](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/ajsmug.png)
Edit: teď jsem si všimlo na DA té konečné verze i s textem a bohužel... tohle podle mě není moc dobré. Pokud to má být kalendář na stěnu, tak by tímto uplně ztratil svou funkci. Protože jediné co bych z toho vyčetlo je počet dnů v měsíci. Navíc ani volba fontu a celková úprava není moc dobrá.
Nejspíše by to chtělo ještě jinak upravit a nechat jen obrázky a nápisy dát na bílé pozadí pod/nad/vedle obrázku, aby tam byla možnost si připsat nějaké poznámky a možná i barevně odlišit svátky a neděle.