04.01.2013, 21:55
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.01.2013, 22:05 uživatelem pidi. Edited 3 times in total.)
Vidíš, já zaletuju krom BGA trafopájkou snad cokoli. Nejen SOIC ale běžně i TSSOP nebo TQFP vč. těch bez nožiček. Chce to jen lehkou ruku, velmi slabé očko a dobře připravené plochy(!) ...a teda 0.3mm cín s tavidlem a kalafunu z hudebnin na smyčce...
(Ano, trafopájkou. Za celou svou "kariéru" jsem zničil jen jediný obvod... ...a to jen kvůli tomu že mi v tu chvíli přehořelo očko...zrovna bohužel NE5044 z futaby F14 který už se nějaký čas nědělá... ...jinak to snesou všechny obvody, i stará teslácká logika která nemá na výstupech ochrané diody... ...prostě stačí zapnout pájku před tím, než se dotku plošňáku a vypnout až když jsem pryč)
EDIT: Co je FC3? (jo, FarCry...už jsem to našel
)
(Ano, trafopájkou. Za celou svou "kariéru" jsem zničil jen jediný obvod... ...a to jen kvůli tomu že mi v tu chvíli přehořelo očko...zrovna bohužel NE5044 z futaby F14 který už se nějaký čas nědělá... ...jinak to snesou všechny obvody, i stará teslácká logika která nemá na výstupech ochrané diody... ...prostě stačí zapnout pájku před tím, než se dotku plošňáku a vypnout až když jsem pryč)
EDIT: Co je FC3? (jo, FarCry...už jsem to našel

Největší pohroma téhle malé země se jmenuje spravedlivě nasraný a žlučovitý Čech...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...
This ain't no place for no hero. This ain't no place for no better man. This ain't no place for NZ hero to call home...