05.01.2013, 16:10
(05.01.2013, 13:32)matulo5551 Napsal(a):(05.01.2013, 13:30)Brony dash Napsal(a): Ja mám mobil Samsung galaxy Ace. Mne tá hra stahnut ide ale otvorit' sa mi nedá. Napr. Ice age village od Gameloft mi ide. A Ice age village je to isté ako mlp fim pre iPad a ide mi to. Skoda. Uz som sa tesila ze si to zahrán. :,(
Aj ja som teraz dostal samsung galaxy ace teraz na vianoce (mohol som mať 2x lepší mobil za menej peňazí,ale to nepoznáte mojho otca) takže si tam MLP nezahrám. A MLP bol v podstate jeden dôvod prečo som chcel mobil s androidom . No čo už,život ide ďalej,nie?
Protože Ace má A. 2.2 FroYo, který hru nepodporuje. U androidu je dnes minimem 2.3. Tudíž aby jste si zahrály museli by jste si změnit ROMku, a u vás bych to raději nedoporučoval. Ace je už starý šmejd. Nechápu, že ho ještě někdo kupuje
Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...