12.01.2013, 09:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2013, 09:31 uživatelem Gris. Edited 1 time in total.)
Grunt: Ty to pořád vůbec nechápeš. Když bude meteriál pro děti od nejnižšího věku v angličtině, tak tomu budou rozumět. Podpora rodičů je sice výhodou, ale když dítěti anglicky namluvený pořad nenásilným způsobem nahustí do hlavy základní termíny a obraty, jazyk se naučí normálně s tím, jak bude vyrůstat. Ačkoli já jsem jako malý televizi neměl a když pak ano, řešil jsem spíš věci jako co je to "házet dé es", dnešní děti se učí z televize i naprosté základy.
A ne, děti se na to budou dívat, protože v tom věku, kdy se učí samotné základy jazyka, stačí, aby to bylo barevné, protože se tam beztak vyskytují pouze věci jako "ahoj", "baf", "hop", "tuli-tuli" a "je čas udělat dětem pápá". A později se na to budou koukat proto, že je to bude bavit a budou tomu rozumět.
A ne, děti se na to budou dívat, protože v tom věku, kdy se učí samotné základy jazyka, stačí, aby to bylo barevné, protože se tam beztak vyskytují pouze věci jako "ahoj", "baf", "hop", "tuli-tuli" a "je čas udělat dětem pápá". A později se na to budou koukat proto, že je to bude bavit a budou tomu rozumět.
Tento uživatel dostal varování za propagaci drog.