13.01.2013, 13:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.01.2013, 13:23 uživatelem Bouri. Edited 1 time in total.)
WoW a já? Pomalu končíme (omezujeme se), přecijen 6 let paření, z toho přes 430 dní čistýho času už vážně leze na mozek...
Sice jsem začínal u aliance, ale po pár měsících jsem přešel k hordě, kde jsem zůstal doteď a uctívám Matku Zemi, tedy hraju za druidí taurení kravičky... Na [spoiler: Spojce] jsem začínal jako klasický hráč, ze kterého se stal "VIP" hráč, následně GM a později za pár zásluh GA (GameAdmin) a to do doby, než se [spoiler: Spojka] spojila s nějakým [spoiler: SoulWellem], kde doteď pobývám jako obyčejnej znechucenej hráč... A nejradši jsem měl Vanillu (tedy WoW bez datadisku). A nejradši mám Kraví Horu (Thunder Bluff) a totem...
Fotečka guildovního zvěřince...
Sice jsem začínal u aliance, ale po pár měsících jsem přešel k hordě, kde jsem zůstal doteď a uctívám Matku Zemi, tedy hraju za druidí taurení kravičky... Na [spoiler: Spojce] jsem začínal jako klasický hráč, ze kterého se stal "VIP" hráč, následně GM a později za pár zásluh GA (GameAdmin) a to do doby, než se [spoiler: Spojka] spojila s nějakým [spoiler: SoulWellem], kde doteď pobývám jako obyčejnej znechucenej hráč... A nejradši jsem měl Vanillu (tedy WoW bez datadisku). A nejradši mám Kraví Horu (Thunder Bluff) a totem...
Fotečka guildovního zvěřince...
(13.01.2013, 03:01)Johnn195 Napsal(a): ...Začínal jsem na serveru [spoiler: spojka]...Pod jakou přezdívkou jsi tam býval? Možná tě poznám...
(13.01.2013, 11:19)icefox Napsal(a): Víte proč tu není nic o wowku? Já teda ne ale tohle zachvilku někdo lockne, protože freečka se tady netolerují.Tady na MLP nebo je globálně nepodporuje Blizzard? Blizzard likviduje servery, které z toho mají velkou prosperitu, ostatní nechá běžet, protože je to pro ně dobrá reklama...