20.01.2013, 01:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.01.2013, 01:15 uživatelem Discordian. Edited 1 time in total.)
Ne. Když nepočítám víkendové pokémony, pár minut Howlova kráčejícího hradu a Cesty do fantazie a ještě dvanáct let zpátky o půlnoci na ČT2 princeznu Mononoke, tak jsem nic kromě tady tohohle seznamu neviděl. Jsem strašně vybíravý (ochrana před osudem pár známých, kteří se učili nazpaměť znaky z naruta a oslovovali lidi "ero senin" nebo osudu pár známých jedné kámošky, kteří utrpěli pár popálenin při...nacvičování "ohnivých jutsu") a poslední dobou ani nemám moc času něco opravdu sledovat.
I když...kecám. Ještě Akiru jsem viděl, ale nemám rád indigové děti, kór doslova
I když...kecám. Ještě Akiru jsem viděl, ale nemám rád indigové děti, kór doslova
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte