20.01.2013, 02:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.01.2013, 02:08 uživatelem Gris. Edited 1 time in total.)
(19.01.2013, 23:40)Discordian Napsal(a): Hele, co takhle psát vlastní scénáře? Ukažte Hasbru jak se to dělá
(19.01.2013, 21:41)jadus Napsal(a): A když máte plnou hubu keců jako tady Greytail tak bych ho chtěl vidět napsat dobrou epizodu.
Ne, takhle ne. Neschopnost něco udělat by neměla lidem bránit kritizovat druhé. Veselý příběh - na tomhle argumentu svého času umřela komunita lidí, kteří dělali titulky k anime. Tak dlouho se opakovalo "když se ti to nelíbí, udělej vlastní nebo GTFO", až se stalo to, že i když titulky dělali nekompetentní lidi, nikdo se neodvážil je kritizovat, protože by byl poslán ostatními do prdele. Kritika, i oprávněná, se stala tabu. Entuziasmus vymizel, lidi odešli, konec představení, opona.
Když se někomu něco nelíbí, ať se ozve. Pokud bude kritika oprávněná, nedá se proti ní nic namítat a pokud bude neoprávněná, dotyčný ze sebe udělá blbce. Vidíte v tom nějaký problém?
Za mě - já jsem byl z epizody nadšený. Akorát ty efekty Elementů jsou hrozný kýč. Ale co by člověk chtěl od seriálu pro malé holky, žejo

Tento uživatel dostal varování za propagaci drog.