29.01.2013, 10:29
Vynikajúca hra, tiež som ju hrával ba aj dvojku som si kúpil bez toho aby som vedel o čom bude. Jednotku by som nazval sandbox/god game tak nejak, je to zaujímavý mix žánrov, ale dvojku skôr priradím k stratégii. Jediné čo sa mi nepáčilo na dvojke bolo to že sme mali malé hranice vplyvu, ťažko sa dalo napadnúť iné dediny kúzlami. A nezabudnúť na AI ktorá nemala ani len z polovice hotový wonder už vedela kúzliť s ním.
V dvojke sa mi ale veľmi páčili súboje. Raz moje zviera bojovalo proti armáde, chvíľu ich len dupalo, potom vytrhlo strom a začalo ich trieskať
Stále nezabudnem ako som raz v jednotke nechal zviera samé v dedine. Po hodine som sa k nemu vrátil a zbadal prázdnu dedinu a obézne zviera
Pre nejaký divný dôvod som bol vždy zlý boh.... asi som nemal ničiť dediny s mega blast.
Mohli by spraviť pokračovanie...
V dvojke sa mi ale veľmi páčili súboje. Raz moje zviera bojovalo proti armáde, chvíľu ich len dupalo, potom vytrhlo strom a začalo ich trieskať
Stále nezabudnem ako som raz v jednotke nechal zviera samé v dedine. Po hodine som sa k nemu vrátil a zbadal prázdnu dedinu a obézne zviera
Pre nejaký divný dôvod som bol vždy zlý boh.... asi som nemal ničiť dediny s mega blast.
Mohli by spraviť pokračovanie...