14.02.2013, 23:22
niemand: víš jak se dostalo ven HL2 ??
Valve nemá zas tak dobré zabezpečení a u těch CD máš 2 roky záruku
Valve nemá zas tak dobré zabezpečení a u těch CD máš 2 roky záruku
![Rainbowlaugh Rainbowlaugh](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowlaugh.png)
Its not arogance..... Its a Destiny
STEAM a vy
|
14.02.2013, 23:22
niemand: víš jak se dostalo ven HL2 ??
Valve nemá zas tak dobré zabezpečení a u těch CD máš 2 roky záruku ![]()
14.02.2013, 23:25
No mě je to jedno. Já si občas koupim krabicovku, pokud vyjde lépe než na steamu. Poslední krabicovky byli TDU 2 a Portal 2. Ale steamu důvěřuju i když občas si řikám, že těch pěněz už jsem do toho investoval dost no.
All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
14.02.2013, 23:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.02.2013, 23:28 uživatelem Brony Kenway. Edited 1 time in total.)
Já dávám přednost "krabicovému" skladování protože steamu moc nedůvěřuju
![]()
14.02.2013, 23:29
Já už mám steam 3 roky a nic se zatím nestalo. Takže já mu důvěřuju
Embrace the Darkness
"People are like dice. We throw ourselves in the direction of our choosing..." MGQ: Paradox Yuela! You are...beatiful female swordsman I am not brony, but I visit this site for shit & giggles
14.02.2013, 23:32
Brony Kenway: Raz mi prišla sesternica požiadať o pomoc pri inštalovaní wordu. Pri niesla svoj notebook a ja som už videl prvý prúser, notes nemal cd mechaniku.
![]() To by ma zaujímalo ako tam nainštaluješ hry. Plus anonymous nehackuje, iba robí DDos útoky. A chcem vidieť niekoho kto sa dostane cez moje 12 miestne heslo ktoré nepoznám ani ja. ![]() WhiteWind: na starom pc mám opensuse, ktovie či to tam bude fungovať. Nespustil som ho už 5 rokov. ![]() Ja v mojom meste veľmi nemám na výber krabicových, plus sú omnoho drahšie.
14.02.2013, 23:47
prostě a dobře není nad warez
![]()
"Well, look at you.
I thought you were wiser, but I thought wrong! Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame." -Knight Lautrec of Carim
14.02.2013, 23:53
Anonové a jen DDOS ? Velmi špatně. DDOS úteoky jsou jen základ, umí mnohem více.
Na Steam nikdy nebyl podniknut útok internetovou komunitou. A s největší pravděpodobností ani nikdy nebude. A nikdy se nepovede zničit všechny zálohy které Valve má, takže tam problém nebude. 12-ti místné heslo se dá prolomit v reálném čase - pár dní. Brute forcem. Linuxový steam mám, už skoro dva roky jedu výhradně na Ubuntu ![]()
14.02.2013, 23:58
15.02.2013, 09:44
(14.02.2013, 23:53)Corwin Napsal(a): 12-ti místné heslo se dá prolomit v reálném čase - pár dní. Brute forcem.Ak máš kvalitnú techniku, tak áno. Ale hacknúť steam účet ktorý má hodnotu ledva 40 eur (som chudobný ![]() ![]() Nezabudnúť na steam guard, budeš musieť vedieť aj číselný kód ktorý pošlú na email, takže najjednoduchšie by bolo sa hacknúť danej osobe na email a vyžiadať si nové heslo.
15.02.2013, 14:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.02.2013, 14:49 uživatelem Corwin. Edited 1 time in total.)
Ne, nejefektivnější je hacknout databáze Steamu a máš všechny uživatele doslova na dlani. Proč útočit na konkrétního člověka, když jich můžeš mít milióny?
|
|