Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
25
Celé Hasbro ať mi vleze na záda. Kdyby to alespoň rozvedli do dvou dílů ale tohle je moc. Tím si u mě nas.ali do vlastního hnízda. Teď je budu nějakou dobu nenávidět. Větší demenci snad svět ani neviděl. Prachy prachy prachy, všude prachy. No dobře, Twilight je alicorn (zatím se mi opravdu moc nelíbí jako alicorn) snad přes to přejdu, ale v jednom díle? Tak to ať jde hasbro někam.
Vorsicht! Grenate!
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
19
17.02.2013, 15:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.02.2013, 15:55 uživatelem Formus. Edited 1 time in total.)
Příští 2 díly maj navazovat na tento, takže bych byl aspoň rád za to, že to nerozsekli nějakým horším způsobem. Představ si třeba Royal wedding rozseknutou na dva díly jak to je, ale jeden by byl v jedný serii a na druhej by se půl roku čekalo do další serie. To by teprv stálo za *****.
Mint green + Pony + Music + Cuteness = Lyra
Zhu-li, do the thing!
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
33
omg samy písnicky -_- omg zdevastování vseho -_- OMG Derpy je tam! ^_^
Sleduju My Little Pony.. ještě někdo?
FYI 5. pád skloňování mého jména je Kovis, ne Kovisi..
Můj Steam
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Síce riskujem konskú hlavu v posteli, no rozmýšľali ste niekedy, ako by asi vyzeral Derpycorn?
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Jul 2012
Tady je veškerá Derpy z epizody, přejato ze Strainerova postu v Derpy FC
Hodnocení:
17
(17.02.2013, 16:22)Darm Napsal(a): (17.02.2013, 14:15)TakeruDavis Napsal(a): (17.02.2013, 03:23)RadlanJay Napsal(a): Blue Storm: Nečekal jsem, že se najde člověk, kterému se bude upřímně líbit vše, z čeho se mě chce blít.
I am not sure if serios...
Tož si započítej dva lidi...
Přidávám se do počtu.
Vše co jsem chtěl o epizodě říct vyjádřil skvěle Blue Storm, tady jsme na jedné vlně
Pridávam sa ^3^
"I’m having fruit salad for dinner. Actually, it’s mostly grapes. All grapes, really. Fermented grapes… Wine, I’m having wine for dinner"
Já uż taky dal najevo svůj souhlas tak se taky přidávám.
5