Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
29
31.03.2013, 20:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.10.2013, 15:41 uživatelem wormsik. Edited 2 times in total.)
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
15
no z hlavy toho moc nepoznám (myslím chyby) určitě kresli podle předloh (každý den aspoň jeden obrázek)
dej tomu půl roku čas a bude to koukatelný
já měl stejný začátky
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore !
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hodnocení:
29
jop přidal sem tam obrázek jako předlohu je to děs nedá se na to dívat
Náhodou, je to dobrý. Jestli je to tvé první dílo, tak tím myslím opravdu hodně, hodně dobrý. Oči se ti povedly, ty mé vypadaly mnohem hůř. Rozhodně nepřestávej, nenech si zazdít svůj možný talent na kreslení poníků. Nepřestávat kreslit je první krok k úspěchu!
A ještě něco: nesrážej si tolik sebevědomí. kreslíš hezky, věř tomu.
Hodnocení:
29
Hodnocení:
15
(31.03.2013, 20:30)Cocodrillo Napsal(a): Já osobně si myslim, že naopak podle předloh bys kreslit neměl, ale tak, jak to cítíš = vlastním stylem.
mno když člověk začína kreslit je lepší začínat na předlohách líp se chytí anatomie/proporce pak je ještě způsob si jí nastudovat
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hodnocení:
29
(31.03.2013, 20:30)Cocodrillo Napsal(a): Já osobně si myslim, že naopak podle předloh bys kreslit neměl, ale tak, jak to cítíš = vlastním stylem.
+ Navíc se pak můžeš tvářit, jakože to tak mělo být. ;D Když máš předlohu, každej vidí, kde je něco jinak.
To je taky fakt tahle sem se na to nikdy nekoukal Ale já na mlp nekoukam tak dlouho abych je mohl kreslit podle sebe.
Hodnocení:
15
a hlavně bys to ani nezvládl obkreslováním se ti to právě vreje do paměti
Dune - Can't Stop Raving
DA
Hodnocení:
29
(31.03.2013, 20:49)Ccody Napsal(a): a hlavně bys to ani nezvládl obkreslováním se ti to právě vreje do paměti
okey tak já s tim skusim něco udělat a když tak sem něco hodim až s tim budu aspoň trochu spokojenej
Hodnocení:
26
Nemusíš byť smutný, keď niečo nakreslíš zle, lebo to znamená, že sa učíš. Nabudúce už rovnaké chyby nezopakuješ.
Vône kvarkov sú izospin, projekcia izospinu, podivnosť, pôvab, krása a pravda.
|